IVC Evidensia Academy

Als IVC Evidensia hebben we ons eigen interne opleidingsinstituut. De IVC Evidensia Academy ondersteunt in de ontwikkeling van alle collega’s.

Om samen hoogwaardige diergeneeskunde zorg te leveren, bieden wij onderwijs en coaching voor veterinaire en persoonlijke ontwikkeling.

De IVC Evidensia Academy staat voor een plek waar je mag, kan, en wil ontwikkelen. De Academy bouwt aan een cultuur van reflectie en feedback. Daarmee ondersteunen we goed opgeleide collega’s, die opvallen als vaardige en empathische dierenartsen, paraveterinairen, leidinggevenden, support-medewerkers en alle andere medewerkers van IVC Evidensia.Ga direct naar het onderwijsaanbod van de IVC Evidensia Academy

 

Veterinair

Ons veterinair onderwijs is gericht op het ondersteunen van ontwikkeling van dierenartsen en paraveterinairen binnen voor hen relevante disciplines. Hierin kan je zowel in de breedte als in de diepte ontwikkelen. De programma’s behandelen theoretische en praktische aspecten en zijn gericht op de meest recente veterinaire ontwikkelingen, waarbij leren op de eigen werkplek centraal staat.

 

Leiderschap

Ons aanbod voor persoonlijke ontwikkeling is gericht op collega’s die zich gedeeltelijk of volledig bezighouden met leiding geven aan een team. Je leert verschillende manieren om je team te ondersteunen en je leert over jezelf: jij als leider in interactie met anderen.

 

Coaching

Coaching bij IVC Evidensia is gericht op diegene (individu of team) die zich met ondersteuning verder willen ontwikkelen of voor diegene die spanningen ervaren waardoor ze niet meer prettig kunnen werken. Coaching helpt om goed te functioneren, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. Dit heeft direct invloed op de kwaliteit van onze dienstverlening, op het werk van de collega’s in het team, en op het welbevinden van de collega.