Aansluiten bij IVC Evidensia

Of u nu met pensioen wilt gaan, al dan niet vervroegd, graag samen met anderen de zakelijke aspecten van de praktijk wilt delen of gewoon wilt kunnen focussen op het uitoefenen van diergeneeskunde; in alle gevallen is IVC Evidensia de goede keuze. Voor zowel grote als voor kleine praktijken zijn wij graag de betrouwbare partner

Aansluiten, partnership of franchise

U kunt uw praktijk aansluiten bij de groep door deze te laten overnemen door IVC Evidensia. U blijft deze zelf actief aansturen of u kunt dit door uw opvolger laten doen. Er zijn echter ook andere varianten van deelnemen aan IVC Evidensia zoals het Evidensia Partnership of onze Franchise uitgevoerd door de Vets & Pets franchise. In deze gevallen blijft u eigenaar van uw praktijk maar werkt u op onderdelen samen binnen IVC Evidensia, of krijgt u ondersteuning.

Gezelschapsdieren, Paard, Landbouwhuisdieren (rundvee)

IVC Evidensia is groot geworden in praktijken voor gezelschapsdieren en paarden, daar ligt qua oorsprong onze expertise. Sinds het samengaan met onze collega’s van IVC in Engeland hebben we in de groep ook veel ervaring gekregen met landbouwhuisdieren (LBH). Daarom zijn we ook in Nederland onze groep aan het opbouwen voor LBH en gemengde praktijken met vooral rundvee. We hebben hiervoor specifiek experts aangenomen en zijn ondersteunende diensten aan het inrichten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens praten!