Ervaringen van dierenartsen

Wij geloven in zelfstandig, lokaal ondernemerschap, ook nadat de kliniek is overgenomen door IVC Evidensia.

Een paar ervaringen van dierenartsen:

Boukje Nouwens

Dierenarts en Clinical Director, Dierenkliniek Leidsche Rijn

“Sinds we onderdeel zijn van IVC Evidensia kunnen wij onze eigenaren ook op eerstelijnsniveau meer bieden door samen te werken met buurtpraktijken. Samen brengen we ons totale kennis- en serviceniveau dus omhoog. Als kers op de taart heb ik er heel veel enthousiaste collega’s bij.”

Marc Maas

Dierenarts en Clinical Director, Dierenkliniek de Langstraat

“Wij kunnen met IVC Evidensia de volgende stap in professionalisering in de diergeneeskundige zorg maken. De investering die IVC Evidensia doet in ons tweedelijns centrum in Waalwijk is daarvan een goed voorbeeld”

Ko Schoenmakers

Dierenarts en Clinical Director, Dierenkliniek IJsselstein

“Het is een hele stap om je eigen praktijk in te brengen bij een grotere groep. Spannend wat er gaat veranderen voor elk teamlid en voor de praktijk. Na een korte periode van wennen aan nieuwe praktische zaken, hebben we al direct de voordelen van samenwerking tussen de praktijken ervaren.

Inspringen voor elkaar, ondersteunen in diensten, patiënten verwijzen en gemakkelijk samen overleggen. De Evidensia Academy en opleidingstrajecten geven onze dierenartsen en paraveterinairen een mooie kans om zich snel verder te ontwikkelen. Met het nieuwe Evidensia Dierenziekenhuis in Nieuwegein in aanbouw hebben we onze spoed- en verwijszorg voor alle patiënten in onze regio super geregeld. Dit is écht een grote stap voorwaarts in de diergeneeskunde”

Ischa Swartz

Dierenarts en Clinical Director, Caressa Dierenklinieken en Hugo Verwijskliniek

“Uiteraard wil ik graag toelichten waarom ik me heb aangesloten bij Evidensia. Ik vind Evidensia een leuk team om mee te werken, vol enthousiasme en met een visie om de veterinaire zorg naar een hoger niveau te tillen. De belangrijkste reden voor mij om aan te sluiten was dat ik mijzelf verder wilde ontwikkelen en een nieuwe uitdaging zocht. Na 14 jaar ondernemer te zijn geweest miste ik nieuwe uitdagingen. Binnen Evidensia heb ik daar geen last meer van!”

Cor de Vries

Dierenarts en Clinical Director, Stad & Land Dierenklinieken

“Eind 2018 hebben wij ons groep van 11 praktijken in Noord-Holland aangesloten bij IVC Evidensia. De groeiambitie van IVC Evidensia past bij de onze. Samen gaan we er voor om verder uit te bouwen in de regio en een verdiepingsslag te maken in de spoed en tweedelijns diergeneeskunde.”